bestek

Bij je zoektocht naar het beste bestek zijn er heel wat afwegingen te maken. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Bovendien kun je het product zien en weet je precies of het aan je verwachtingen voldoet. Wij zorgen dat jij blij bent met jou aankoop!

 

Villeroy & Boch

De bestekken van V &B variëren van klassiek en stijlvol naar strak en modern.
Op dit moment zijn er hele leuke acties complete bestekcassettes.
Cassette 24 delig = 6 persoons nu € 79,-
Cassette 30 delig = 6 persoons met taartvorkje en theelepel nu €99,- 

Alessi

De bestekken van  Alessi; prachtig tijdloos vormgegeven en het staal is van uitmuntende kwaliteit. De bestekseries van Alessi zijn uit te breiden met een klein bestek voor je voorgerecht en dessert, prachtige opscheplepels en vorken.   Zelfs met een mooi viscouvert zoals het voor de liefhebbers ook hoort!

Robbe en Berking


Al het zilveren en verzilverd bestek van Robbe & Berking is van uitzonderlijke kwaliteit: duurzaam, robuust en volledig vaatwasmachinebestendig. Met zijn elegante glans is dit bestek het sieraad op tafel. Robbe & Berking behoort tot de absolute top in zilverbewerking.
 
Op bestelling.

Kitchen Trend


De combinatie van gekleurd kunststof en hoogwaardig roestvrijstaal maakt de bestekken van Kitchentrend duurzaam, praktisch en heel erg vrolijk! De verschillende bestekken zijn gebaseerd op Franse klassiekers.
 

WMF


WMF biedt tijdloos bestek voor dagelijks gebruik. Smaakneutraal en bestand tegen alle voedingszuren, is het Cromargan® roestvaste staal tevens hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud, onverwoestbaar, bestand tegen corrosie en uiteraard vaatwasmachinebestendig. Bij Mimi vertellen we je er meer over!
 
Ook verkrijgbaar: WMF Basic
 

Alessi Aanbieding

Alessi heeft een hele leuke aanbieding. Nu ter introductie een gratis taartset bij elk 24-dlg bestek!

Keltum


Glanzend bestek is niet alleen een lust voor het oog. Als je Keltum bestek ter hand neemt, voelt het ook nog eens bijzonder. Een Keltumcassette is een waardevol bezit waar je je leven lang plezier van hebt; een bezit om te koesteren. 
Je kunt je Keltumcassette zo compleet maken als je zelf wilt, voor uitgebreid gedekte tafels tijdens ontbijt, lunch en diner. 
 
O.a. Haags Lofje, Hollands Glad, maar ook leuke kinderbestekjes met Rupsje Nooitgenoeg en andere figuurtjes.