Buiten koken

Bij je zoektocht naar de beste barbecue zijn er heel wat afwegingen te maken. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Bovendien kun je het product zien en weet je precies of het aan je verwachtingen voldoet. Wij zorgen dat jij blij bent met jouw aankoop!


 

Dutch Oven

De Dutch Oven laat je nog meer genieten van het buitenleven. Maar ook door de sfeer van het samen koken werkt het voor velen verslavend. Lekker rond een knisperend vuurtje met wat warms uit de Dutch Oven…

De Dutch Oven is gemaakt van Gietijzer. Het heeft een vlakke bodem met drie pootjes om er briketten onder te kunnen leggen. De deksel is gemaakt met een opstaande rand om de brikketten op de deksel te kunnen leggen, De Dutch Oven heeft een hengsel om boven het vuur te kunnen hangen of te verplaatsen wanneer deze heet is.

In onze winkel vele items van Lodge verkrijgbaar

Roken


Roken was nog nooit zo makkelijk! Hout chips, rookmot, een rookoventje of een hele rookbarbecue: voor de verschillende mogelijkheden hebben we alles in huis.
 
Camerons, Wood Sensations

Accessoires

Koken op hout


Rooster vis, gevogelte, vlees of vegetarische maaltijden in je oven, en serveer direct uit: de CedarWood Oven Plank voegt een schitterende presentatie toe. Je bereidt een gezond, smaakvol gerecht met een eenvoudige voorbereiding. 
 
Koken op Hout

Prachtig vormgegeven BBQ van Eva Solo

Koken in de tuin wordt een feest met dit schitterend staaltje functionaliteit én design van Eva Solo. Deze grill is voorzien van drie branders die elk afzonderlijk aangezet kunnen worden. Het rooster is vervaardigd uit roestvrij staal (RVS) en is hierdoor zeer duurzaam. De grill is met minimaal onderhoud tegen weer en wind en jarenlang intensief gebruik bestand. Onderaan wordt de gasfles geplaatst, zodat hij niet onmiddellijk zichtbaar is, maar tegelijkertijd ook beschermd is tegen regen. De grill beschikt over een speciale aromaplaat; wanneer vetstoffen en sappen op deze plaat terechtkomen, verdampen deze en geven ze het eten de authentieke barbecuesmaak. Deze gas barbecue / grill is een echt pronkstuk voor in je tuin, waarmee je kunt grillen én koken op gas. Geniet van het buitenleven!

BBQ extra

Prachtige bbq wok pan, vis roosters, alles om uw barbecue tot een volwaardige en gezonde maaltijd te maken.

Barbecuegereedschap


De vis ligt in een klem, een kippetje rust op zijn standaard, de stukken rund stevig aan de spiesen die je met je tang moeiteloos nog een keertje omdraait: je hebt alles 100% onder controle achter de barbecue.
 
Küchenprofi, Leopold Vienna