Franse Vruchtenbowl met Marc de Champagne azijn en Aardbeienazijn

Franse Vruchtenbowl met Marc de Champagne azijn en Aardbeienazijn
Franse vruchtenbowl
Ingrediƫnten:
  • 500 ml mousserende witte wijn
  • 500 ml bruisend bronwater met citroen smaak
  • 100 gram aardbeien
  • 1 mango
  • 2 appels
  • 100 gram rode bessen
  • 6 verse muntblaadjes
  • 2 eetlepels Marc de champagneazijn
  • 1 eetlepel aardbeienazijn
  • 3 theelepels honing

Snijd de aardbeien doormidden, de mango en appels in kleine stukjes en de muntblaadjes in kleine reepjes.
Doe het gesneden fruit en de munt in een karaf. Voeg hierbij de  de Campagne azijn, aardbeienazijn en honing.
Schenk de gekoelde witte wijn erop en laat een uur staan, schenk vervolgens het bronwater er bij en roer het geheel voorzichtig door.

Tip! Voor een alcoholvrije bowl vervang je de wijn door bruisend bronwater met een scheutje limonade.