kerstmenu 2017 Kip-mango-avocado torentje

kerstmenu 2017 Kip-mango-avocado torentje
Ingredi├źnten 4 personen
  • 1 Avocado
  • 1 Gerookte kipfilet
  • ┬Ż Mango
  • 1 Bol mozzarella
  • 4 Plakjes spek
  • Rucola
  • Pijnboompitten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel mango azijn
  • Zout en peper
 Extra nodig: serveerring 7 cm

Bereiding

Schil, halveer en ontpit de avocado en snijd in kleine blokjes. Snij de gerookte kipfilet in kleine blokjes. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes en snij de mozzarella in kleine blokjes.
Bak de plakjes spek knapperig.
Rooster de pijnboompitten.
Maak met hulp van de serveerring 4 torentjes. Maak laagjes van avocado, kipfilet, mango en mozzarella.
Leg bovenop het torentje een stukje spek en een blaadje rucola.
Maak een dressing van de olijfolie en mango azijn en breng op smaak met peper en zout.
Giet de dressing over het torentjes.
Garneer met pijnboompitjes het bord.