Red Velvet Cake

Red Velvet Cake
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren, plantaardige olie en het water in een kom. In 6-8 minuten tot een luchtig beslag mixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de oven gaar. Tip: Vullen/garneren met botercrème of roomkaas glazuur. Ook geschikt voor cupcakes (ca. 20 stuks met 500 g mix recept), bakken op 175°C (heteluchtoven 160°C), ca. 20 minuten.
 
Voor het roomkaasglazuur :
• 50 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
• 185 gram roomkaas (bijvoorbeeld Philadelphia)
• 300 gram poedersuiker.
Mix de boter zacht en romig. Meng de boter met de roomkaas tot een glad mengsel. Voeg de gezeefde poedersuiker toe en meng tot een glad mengsel.