Salade van tomaat en krokante ham

Salade van tomaat en krokante ham
met Tomaten Crema balsamico azijn en Griekse olijfolie

Ingrediƫnten:
 
100 gram mozzarella
6 rijpe smaakvolle tomaten
10 plakken rauwe ham
basilicum blaadjes

Dressing:
 
5 eetlepels olijfolie uit Griekenland
3 eetlepels tomaten balsamico azijn
fleur de sel/peper
 
  • Verwarm de oven op 210 C.
  • Leg de plakken ham op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 6 minuten goudbruin kleuren in de oven. Wanneer ze krokant zijn, laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • Snijd de mozzarella en tomaten in plakken.
  • Versier een bord en leg afwisselend de plakjes ham, tomaten en mozzarella erop. Besprenkel met de Griekse olijfolie en de crema tomaten azijn.
  • Strooi er wat fleur de sel, vers gemalen zwarte peper en fijn gesneden basilicum over.                        
  • Dien op met lekker brood.    

    Tip: extra lekker met wat groene gegrilde asperges erdoor

   Eet smakelijk