Tips voor Olie en Azijn

Tips voor Olie en Azijn
Onze olijfoliën en azijnen zijn heerlijke smaakmakers die bij een bijzonder genietmoment passen. Ze geven je gerecht de finishing touch. Kritisch door ons geproefd en gebruikt en met zorg geselecteerd voor Mimi's keuze.
Olie en azijn kun je op heel veel manieren gebruiken.
Op onze site geven we je vele recepten voor onze oliën en azijnen voor net dat beetje extra inspiratie.
 
* Geef je wildsaus een verrassende en rijke smaak met dadel-vijgen balsamico, cranberry balsamico of hazelnoot balsamico azijn. 

* Doe eens een scheutje cranberry balsamico azijn door je rode kool. 

* Crema di frutta limoen azijn gaat perfect in marinades voor vlees of vis, of gewoon in een lekkere verse tartaar van zalm. Wil je echt eens experimenteren: druppel wat van deze heerlijke azijn op oesters, gegrilde scampies of  gepocheerde kreeft. Heerlijk!

*Geef je oesters een bijzondere twist met wat druppels Tomatenbalsamico azijn over de schaaldieren.

* Vlierbessen gember azijn gaat heel goed samen met Aziatisch getinte gerechten.
 
* Mango azijn smaakt fantastisch in combinatie met zalm of gerookte kip, en creëert een verrassende smaakdynamiek in je gerecht.

*Marc de Champagne azijn gecombineerd met frambozen of aardbeienazijn is ook heerlijk in cocktails en vruchtenbowl. 

Er staat altijd een proeverij van olie en azijn in de winkel klaar  :-)