Warme chocolademelk met butterscotch
voor 8 personen:
1ΒΌ l melk
350 g pure kookchocolade, gesmolten
160 ml likeur met butterscotchsmaak
gemalen nootmuskaat, voor garnering
Verwarm de melk in een steelpan op middelhoog vuur tot tegen de kook aan. Gebruik een elektrische melkopschuimer of melkklopper om de melk te laten schuimen.
Verdeel de chocolade over 8 hittebestendige glazen en voeg aan elk 1 el van de likeur toe. Verdeel de opgeschuimde melk over de glazen en bestuif met de nootmuskaat.
Bron: Deliciousmagazine
1ΒΌ l melk
350 g pure kookchocolade, gesmolten
160 ml likeur met butterscotchsmaak
gemalen nootmuskaat, voor garnering
Verwarm de melk in een steelpan op middelhoog vuur tot tegen de kook aan. Gebruik een elektrische melkopschuimer of melkklopper om de melk te laten schuimen.
Verdeel de chocolade over 8 hittebestendige glazen en voeg aan elk 1 el van de likeur toe. Verdeel de opgeschuimde melk over de glazen en bestuif met de nootmuskaat.
Bron: Deliciousmagazine