Passie voor lekker eten aan een mooi gedekte tafel

Geboren uit een passie voor koken en tafelen, is de winkel van Mimi al meer dan 25 jaar een vertrouwd beeld in Goirle, waar je alles vindt voor een prachtig gedekte tafel en perfect bereide maaltijd. Ons team enthousiaste medewerkers met uitstekende productkennis helpt je met het uitzoeken van die artikelen die het best bij jou passen. Ontdek de mogelijkheden van onze producten tijdens onze inspiratieworkshops in de winkel of op locatie!

 

Peter

De toonaangevende, vernieuwende merken leveren goede producten met oog voor prijs/kwaliteit en gebruikersgemak. Wij mogen de productkennis overbrengen:  fantastisch om te doen!

 

Joke

Koken en bakken zijn mijn favoriete hobby’s. Ik vind het leuk om mijn ervaring op dit gebied met onze klanten te delen zodat zij daar hun voordeel mee kunnen doen en hou ervan leuke bakworkshops te geven.
 

Patrick van Haren

Een creatieve chef-kok waar we mee samenwerken in onze masterclasses en in het ontwikkelen van onze workshops.
Een duizendpoot als het gaat over de oneindige mogelijkheden om u te verassen met de combi van goed kookgereedschap en mooie ingredienten.

Mimi

In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd graag aan koken, mijn moestuintje, en etentjes geven met een mooi gedekte tafel en servies waar de gerechten mooi op uit komen.
Steeds ben ik op zoek naar nieuwe trends, verdieping van kooktechnieken, en prachtige duurzame producten om mijn klanten de hoogst mogelijke service en kwaliteit in onze gedeelde passie te kunnen bieden.
Wat een goed gevoel!

Stephan

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om etentjes te verzorgen aan een mooi gedekte tafel.
Ik probeer graag nieuwe recepten uit en ontdek nieuwe producten. Als afsluiting van een etentje hoort natuurlijk een heerlijke kop koffie of thee.
Koffie en alles wat daarbij hoort is voor mij ook een passie, waar ik me verder in ga verdiepen en nog veel over wil ontdekken, om nog beter voorlichting en advies te kunnen geven.

lizette

Mijn ICT skills combineren met mijn passie voor koken is voor mij mijn droombaan. Ik ga me inzetten om de winkel online goed in beeld te brengen, en meer informatie via website en social media te verstrekken aan onze klant.
Koken buiten onze landgrenzen, en het gebruik van verse producten, kruiden en heerlijke oliën en azijnen hebben mijn voorliefde. Verschillende kooktechnieken en bereidingswijzen als ook diverse bewaarmethoden hebben altijd mijn interesse.