Servies

Bij je zoektocht naar je eigen servies zijn er heel wat afwegingen te maken. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Bovendien kun je het product zien en weet je precies of het aan je verwachtingen voldoet. Wij zorgen dat jij blij bent met jouw aankoop!

 

Villeroy & Boch Pasta Passion


Genieten van een lekkere pasta in zo'n mooi Pasta Passion bord van Villeroy & Boch waarbij je lepel mooi op de rand van je bord blijft liggen.
Maat  L 2 stuks voor € 29,90
Maat M 2 stuks voor € 24,90

Villeroy en Boch

Villeroy & Boch doet iets wat geen andere serviesproducent ze nadoet: ze zijn ijzersterk in vernieuwende serviezen  met een bijzondere vormgeving en apart dessin. Zo blijft V&B verrassen.
Nieuw in de collectie: een supervrolijk servies van Villeroy&Boch colourful life.
Zet alle kleurtjes door elkaar en creëer je eigen servies.

Met V&B heb je altijd iets unieks op tafel. 

Blond

Even bijkletsen; dat doe je heel gezellig met dit servies. Begonnen als een hobby in 2002 door twee Brabantse vriendinnen is uitgegroeid tot een vrolijke collectie in mooie en leuke kleuren. Steeds verassen ze ons met nieuwe tijdelijke collectie's toegespitst op het seizoen of een actueel thema. In onze winkel volgen we dit op de voet en maken alle nieuwe items die binnenkomen kenbaar op Facebook .

iittala


Met het tijdloze design van iittala blijf je combineren. Alle onderdelen zijn zo ontworpen dat ze feilloos door elkaar heen gebruikt kunnen worden. Vormgeving, kleurstelling, details: alle aspecten van dit robuuste servies vragen erom je creativiteit de vrije loop te laten als jij je tafel dekt. Sinds 1881.

Royal Doulton/Wedgwood

Royal Doulton betaat sinds 1815  De serviezen zijn eigentijds en stralen vooral een ongedwongen en relaxte sfeer uit
 

Serax by Pascale Naessens

Puur genieten van koken én tafelen.
Stijvol en hip.
We hebben een uitgebreide collectie servies, glaswerk en kookboeken

Serax, een lust voor het oog

Terres de Rêves by Anita Le Grelle
Anita Le Grelle is geen onbekende voor liefhebbers van uitgepuurde keramiek. Uniek in kleur en vorm draagt elk stuk uit deze collectie de signatuur van de ontwerpster. De elegante materialen en subtiele vormen creëren een magische tafelervaring die inspireert en doet wegdromen. De collectie van borden, tassen en kommetjes is vervaardigd uit Stoneware. 

Bunzlau Castle, Pools design, eindeloos te combineren

Bunzlau Castle is het allerbeste Poolse aardewerk dat er is. Schitterend aardewerk voor zowel het landelijke als het moderne interieur. Dit traditioneel vervaardigde servies uit Polen is gemaakt van keramisch aardewerk en wordt met de hand beschilderd en bestempeld. Alle modellen worden in vele decors gemaakt. Eindeloos variëren en combineren. Kies het servies wat bij jou past.

Vis servies

Je heerlijke gerechten kunnen uitserveren op deze bijzondere elementen van Paola Navone’s Fish & Fish. Wat een feest.
 

Rosenthal


Traditie gecombineerd met avant-garde, dat is het principe van deze wereldleider. Prachtige basisproducten die uitstekend te combineren zijn met hun eigentijdse designstukken.

Bowls and Dishes

Deze oriëntaalse serie is afkomstig uit Turkije en handgemaakt en handbeschilderd in bloem patroon met reliëf.
Het aardewerk is verkrijgbaar in rood, groen, blauw, zwart en turksblauw (wit met kleurrijke beschildering).
Het Florient aardewerk mag in de vaatwasser en magnetron.