Sinterklaas top 10

Cadeaubon

Met een cadeaubon van Mimi kiest degene zelf het cadeau wat precies bij hem of haar past. Altijd goed !
Onze super tip voor de Sint.
 

Theepakketje


Heerlijke aromatische winterthee met het AdHoc Santea thee-ei, de magnetische zandloper geeft aan hoeveel minuten je thee aan het intrekken is. Inclusief houder waarin het thee-ei kan uitlekken.

Samen voor €18,80

Kookboek Pascale Naessens


Prachtige inspirerende kookboeken van Pascale Naessens.
Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure, (h)eerlijke en gezonde voeding.

Vanaf 24,99€

kaasfondue set

Deze leuke tapas kaasfondueset van Boska is een superleuke toevoeging bij een lekker tapasdiner of gezellige tapas borrel met familie of vrienden.

€24,99

Kindersnijset


Met de Opinel Le Petit Chef set kunnen kinderen meteen aan de slag met échte messen en daarmee de juiste technieken leren, maar wel op een veilige manier. 

€ 39,95

Eva Solo Bekers

Met de Eva Solo mok heb je een zachte en koele grip dankzij de siliconen hoes. Een prachtige set van 2 thee- of koffiebekers in grijs, blauw en zwart. 
 

vanaf € 16,95

Soep-, bak-, en Ginmixen

Heerlijke bakmixen en liefdevolle soepen zoals (to)Matensoep, Vol liefs soep, dikke knuffelsoep, Goedlachssoep, Hartelijke groentjessoep. Maar ook de Ginmixen (sinaasappel of kruiden). Superleuke én lekkere cadeautjes.

vanaf € 7,99

Kaasmesjes

Een mooie kleurige kaasmessenset Easycut van Zassenhaus. De kaasmesjes hebben diversen kleuren en worden geleverd in een geschenkverpakking.

€ 14,95

Kindereierset

Van dit eierdopje kun je eigenlijk niet anders dan vrolijk worden. Hij helpt je met het tikken van je eitje met zijn hamer aan de linkerkant, en houdt met zijn rechterhand je eierlepel vast.
€ 9,95

Retro kookwekker

In een nostalgische bui? De analoge kookwekker van Zassenhaus, een prachtig jaren '50 retro ontwerp in heel veel vrollijke kleurtjes. 

Vanaf € 13,99

Blond sint bekerHet is weer bijna Sinterklaas.
Hoe leuk is het dan om je koffie, thee of chocolademelk te drinken uit deze Blond Amsterdam Sint beker?

€ 8,95