KitchenAid Artisan Cook Processor

KitchenAid Artisan Cook Processor
Dit nieuwe alles-in-één-apparaat zal een ware revolutie teweegbrengen in je keuken. Eenvoud, controle en precisie in combinatie met KitchenAid's tijdloze design. Geniet van culinaire creativiteit met één druk op de knop!

Met genoeg verschillende functies om volledige gerechten aan te kunnen, is de Artisan cookprocessor met recht een intelligente en veelzijdige alleskunner te noemen waarmee je een ware revolutie teweegbrengt in je keuken. Hij kan werkelijk alles: van koken, braden, stomen, stoven en deeg maken over hakken, kneden, snijden en pureren tot mengen, emulgeren, kloppen en roeren.

De Cookprocessor heeft zes automatische kookmodi die je stap voor stap door alle recepten heen loodsen voor de lekkerste gerechten. Je kunt ook met de manuele modus koken om nieuwe recepten uit te proberen of om koude gerechten zoals mayonaise, guacamole of ratatouille te maken.
Bovendien kun je regelmatig nieuwe ideeën opdoen in de kookboek-app, zodat je telkens weer overheerlijke gerechten kunt bereiden.

Afgelopen maand hebben we tijdens het KitchenAid evenement hier volop mee gewerkt.