Groene olijven tapenade met de Versapers

Groene olijven tapenade met de Versapers
Tapenade van groene olijven
 
Ingrediƫnten:
- 1 eetlepel kappertjes
- 180- 200 gram groene olijven zonder pit
- 3 takjes bladpeterselie
- 1 teentje knoflook
 
Slowjuice bereiding:
Gebruik de grove zeef. Laat de kappertjes en olijven uitlekken in het vergiet of de zeef. Snijd de takjes peterselie in vier stukken. Doe de kappertjes, olijven, peterselie en knoflook in de Versapers. Uit de slowjuicer komt sterk geconcentreerd sap en olijven/kappertjes pulp. Doe de pulp in een kom en voeg er wat van het sap bij. Meng de pulp met het sap totdat de tapenade goed smeerbaar is.
Je houdt tapenade sap over, gebruik het tapenade sap als smaakmaker in de soep en/of dressing.
 
Bevat o.a. Vitamine B2, Vitamine B11, Natrium en Calcium.