Mimi's Agenda

Voorzichtig gaan we de agenda weer invullen met workshops om samen gezellig aan de slag te gaan.
 

april

Mini workshop
Mini workshop "koken met Demeyere" sessie 1
zo 16 april
10.00-12.00 | €17.50 p.p.

In deze workshop gaat Thomas van Demeyere je laten zien hoe je optimaal gebruik kan maken van je pannen op inductie. Op welke manier kan je energiebewust koken met de pannen van Demeyere? En op welke manier kan je het beste bakken in een roestvrijstalen koekenpan? Met deze vragen gaat Thomas aan de slag.

De workshop duurt 1 uur, vervolgens heb je nog tijd om al je vragen te kunnen stellen.

Per sessie is er plek voor 4 personen.

Mini workshop
Mini workshop "koken met Demeyere", sessie 2
zo 16 april
13.00-15.00 | €17.50 p.p.

In deze workshop gaat Thomas van Demeyere je laten zien hoe je optimaal gebruik kan maken van je pannen op inductie. Op welke manier kan je energiebewust koken met de pannen van Demeyere? En op welke manier kan je het beste bakken in een roestvrijstalen koekenpan? Met deze vragen gaat Thomas aan de slag.

De workshop duurt 1 uur, vervolgens heb je nog tijd om al je vragen te kunnen stellen.

Per sessie is er plek voor 4 personen.

Mini workshop
Mini workshop "koken met Demeyere", sessie 3
zo 16 april
15.00-17.00 | €17.50 p.p.

In deze workshop gaat Thomas van Demeyere je laten zien hoe je optimaal gebruik kan maken van je pannen op inductie. Op welke manier kan je energiebewust koken met de pannen van Demeyere? En op welke manier kan je het beste bakken in een roestvrijstalen koekenpan? Met deze vragen gaat Thomas aan de slag.

De workshop duurt 1 uur, vervolgens heb je nog tijd om al je vragen te kunnen stellen.

Per sessie is er plek voor 4 personen.

mei

Demo
Demo "Salades"
za 13 mei
11.00-16.00 | gratis
Vandaag staan Mimi's keuze olijfolie en superlekkere azijn centraal. Onze chef-kok Jos Franssen geeft een demo, waarin hij je kennis laat maken met onze bijzondere smaakmakers. Hij geeft je tips en laat je proeven hoe je kan werken met onze olijfolie en azijnen om je salades, borrelplanken of andere gerechten net wat lekkerder te maken.

Deze demo is gratis, je hoeft je niet in te schrijven, loop gerust even binnen.

juni

Workshop snijtechnieken door Jos Franssen
Workshop snijtechnieken door Jos Franssen
za 17 juni
09.00-11.00 | €17.50 p.p.
Chef-kok Jos Franssen gaat je samen met Mimi alle ins en outs leren:
* van de kwaliteit en soorten messen 
* wat dat betekend als je ermee gaat snijden 
* de technieken om goed en makkelijk te snijden 
* en hoe je het beste je messen kunt onderhouden

Natuurlijk mogen alle gesneden ingrediënten uiteindelijk mee naar huis genomen worden dus vergeet je bakje niet mee te brengen!
Al met al een absolute must-done workshop voor de échte kookliefhebber!

Bewaarbakje meebrengen


(minimaal 6 personen, maximaal 8 personen)