Mimi's Agenda

Hieronder vind je een overzicht van onze agenda.
Wil je meer informatie over een workshop, demonstratie of evenement? Stuur dan een mail of bel ons!
 

oktober

Snijtechnieken
Snijtechnieken
za 26 oktober
09.30-10.30 | €15 p.p.
Chef-kok Patrick van Haren gaat je in een uur tijd alle ins en outs leren wat betreft snijden en de verschillende technieken!
Ook het onderhouden van je messen komt aan bod.
Natuurlijk mogen alle gesneden ingredienten uiteindelijk mee naar huis genomen worden dus vergeet je bakje niet mee te brengen!
Al met al een absolute must-done workshop voor de échte kookliefhebber!

Bewaarbakje meebrengen

(mimimaal 8 personen)
Snijtechnieken]nog plaats voor 1 pers.
Snijtechnieken]nog plaats voor 1 pers.
za 26 oktober
11.00-12.00 | €15 p.p.
Chef-kok Patrick van Haren gaat je in een uur tijd alle ins en outs leren wat betreft snijden en de verschillende technieken!
Ook het onderhouden van je messen komt aan bod.
Natuurlijk mogen alle gesneden ingredienten uiteindelijk mee naar huis genomen worden dus vergeet je bakje niet mee te brengen!
Al met al een absolute must-done workshop voor de échte kookliefhebber!

Bewaarbakje meebrengen

(mimimaal 6 personen)

november

Werken met snelkookpan
Werken met snelkookpan
za 2 november
09.30-11.30 | €15 p.p.
Draadjesvlees of hachee in 20 minuten supermals?  Risotto in 7 minuten? Het kan met de snelkookpan, maar hoe werkt dat dan?
Samen gaan we in deze workshop diverse gerechten bereiden en het gemak van deze pan ervaren.

(mimimaal 2 deelnemers)
Masterclass
Masterclass
do 7 november
18.30-22.00 | €45 p.p.
Een inspiratieworkshop richting het kerstmenu  o.l.v. Jos Franssen, chefkok met jarenlange ervaring in diverse toprestaurants. 
Samen gaan we een mooi 4 gangen-menu klaar maken en besteden ook volop aandacht aan de combi wijn-spijs!  De recepten ontvang je nadien per mail.

(minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers)

januari

Snijtechnieken door Patrick van Haren
Snijtechnieken door Patrick van Haren
za 4 januari
09.30-10.30 | €15 p.p.
Chef-kok Patrick van Haren gaat je in een uur tijd alle ins en outs leren wat betreft snijden en de verschillende technieken!
Ook het onderhouden van je messen komt aan bod.
Natuurlijk mogen alle gesneden ingredienten uiteindelijk mee naar huis genomen worden dus vergeet je bakje niet mee te brengen!
Al met al een absolute must-done workshop voor de échte kookliefhebber!

Bewaarbakje meebrengen
Snijtechnieken 2 door Patrick van Haren
Snijtechnieken 2 door Patrick van Haren
za 4 januari
11.00-12.00 | €15 p.p.
Chef-kok Patrick van Haren gaat je in een uur tijd alle ins en outs leren wat betreft snijden en de verschillende technieken!
Ook het onderhouden van je messen komt aan bod.
Natuurlijk mogen alle gesneden ingredienten uiteindelijk mee naar huis genomen worden dus vergeet je bakje niet mee te brengen!
Al met al een absolute must-done workshop voor de échte kookliefhebber!

Bewaarbakje meebrengen

(mimimaal 8 personen)