bestek

Het uitkiezen van een bestek verdient minstens evenveel zorg en aandacht als de rest van de tafel. Tijdloos, strak, modern bestek voor dagelijks gebruik of stijlvol, klassiek, of verzilverd, sfeervol voor bijzondere gelegenheden. Bij ons vind je alle stijlen.
Mogen wij je adviseren?

Sambonet

Het Italiaanse bestekmerk met een unieke PVD coating in o.a. een prachtige zwarte en koperen kleur!
Goede cassettesamenstelling van een 36 delige set (bestaande uit een 3 dlg tafelbestek (mes, lepel en vork) en een 2 dlg ontbijt/dessertbestek (mes en vork) en koffielepels. Of een 24 delige set (bestaande uit een 3 dlg tafelbestek en koffielepels). Verder zijn ook alle bestekdelen los te bestellen. 

Alessi


De bestekken van Alessi; prachtig tijdloos vormgegeven en het staal is van uitmuntende kwaliteit. De bestekseries van Alessi zijn uit te breiden met een klein bestek voor het voorgerecht en dessert, prachtige opscheplepels en vorken. Zelfs met een mooi viscouvert zoals het voor de liefhebbers ook hoort!

Keltum


Glanzend bestek is niet alleen een lust voor het oog. Als je Keltum bestek ter hand neemt, voelt het ook nog eens bijzonder. Een Keltumcassette is een waardevol bezit waar je je leven lang plezier van hebt; een bezit om te koesteren. 
Je kunt je Keltumcassette zo compleet maken als je zelf wilt, voor uitgebreid gedekte tafels tijdens ontbijt, lunch en diner. 
 
O.a. Haags Lofje en Hollands Glad

Villeroy & Boch


De bestekken van V&B variëren van klassiek en stijlvol naar strak en modern.
 

WMF


WMF biedt tijdloos bestek voor dagelijks gebruik. Smaakneutraal en bestand tegen alle voedingszuren. Het Cromargan roestvaste staal is tevens hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud, onverwoestbaar, bestand tegen corrosie en uiteraard vaatwasmachinebestendig. Bij Mimi vertellen we je er meer over!

Robbe en Berking


Al het zilveren en verzilverd bestek van Robbe & Berking is van uitzonderlijke kwaliteit: duurzaam, robuust en volledig vaatwasmachinebestendig. Met zijn elegante glans is dit bestek het sieraad op tafel. Robbe & Berking behoort tot de absolute top in zilverbewerking.
 
Op bestelling.