Glazen

Bij je zoektocht naar de beste glazen zijn er heel wat afwegingen te maken. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Bovendien kun je het product zien en weet je precies of het aan je verwachtingen voldoet. Wij zorgen dat jij blij bent met jou aankoop!

 

Fortissimo van Schott-Zwiesel in de aanbieding

Zes wijn of champagneglazen voor €32,50

Schott-Zwiesel


Perfecte vormgeving zoals een bolle ruime kelk zodat alle ingrediénten van een mooie rode wijn tot zijn recht komen , de smallere kelk voor de witte wijn om hem juist koel te houden waardoor de smaak behouden blijft . Uitgevoerd in tritan kwaliteit wat breukvaster en vaatwasmachinebestendig is en waarbij ze helder blijven, je krijgt hier geen witte randen in. We hebben een brede collectie op voorraad.

Villeroy en Boch


Mooie glazen uitgevoerd in kristalglas perfect afgestemd op de serviezen.

Enoteca van Schott Zwiesel 1872


De Enoteca collectie van Zwiesel 1872 voldoet aan de luxueuze uitdaging om van elke wijn zijn eigen individuele smaak volop tot zijn recht te laten komen. De sprankelende glazen maken zelfs de fijnste kleurnuances zichtbaar, terwijl de nauwkeurig afgemeten wanddikte ervoor zorgt dat de wijn-vriendelijke temperatuur wordt aangehouden voor de meest verschillende soorten wijn.

iittala


Sterk in zijn door en door gekleurde waterglazen, mooi van vorm, vaak stapelbaar. De wijnglazen kenmerken zich door kleine series, puur in zijn vorm.