Keukenmachines
Op zoek naar een assistent in de keuken? Een mixer, keukenrobot, een powerblender, een staafmixer, een foodprocessor of een cookprocessor? Bekijk in de winkel alle mogelijkheden of volg een workshop, en je weet precies welk apparaat het beste bij je past. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Bovendien kun je het product zien en weet je precies of het aan je verwachtingen voldoet. Wij zorgen dat jij blij bent met jouw aankoop!
Cookprocessor, wat is het nou precies?
Dit alles-in-één-apparaat zal een ware revolutie teweegbrengen in jouw keuken. Eenvoud, controle en precisie in combinatie met KitchenAid's tijdloze design. Geniet van culinaire creativiteit met één druk op de knop!
Met genoeg verschillende functies om volledige gerechten aan te kunnen, is de Artisan cookprocessor met recht een intelligente en veelzijdige alleskunner te noemen waarmee je een ware revolutie teweegbrengt in jouw keuken. Hij kan werkelijk alles: van koken, braden, stomen, stoven en deeg maken tot hakken, kneden, snijden, pureren, mengen, emulgeren, kloppen en roeren.
De Cookprocessor heeft zes automatische kookmodi die je stap voor stap door alle recepten heen loodsen voor de lekkerste gerechten. Je kunt ook met de manuele modus koken om nieuwe recepten uit te proberen of om koude gerechten zoals mayonaise, guacamole of ratatouille te maken.
Bovendien kun je regelmatig nieuwe ideeën opdoen in de kookboek-app, zodat je telkens weer overheerlijke gerechten kunt bereiden.
We geven regelmatig workshops en kookdemonstraties zodat je het zelf kunt ervaren.
Kijk eens in onze AgendaWat is Sous-Vide koken?
Wanneer vlees vacuüm wordt verpakt en op een lage, constante temperatuur gaart, dan blijven alle sappen bewaard en wordt het vlees botermals. Daarnaast kun je ook volop smaken verfijnen van groente en fruit.
Het grootste verschil tussen bakken of grillen na sous-videbereiding of direct in de pan is het overbrengen van temperatuur. Wanneer je vlees direct in de pan bakt, duurt het relatief lang voordat het midden gaar is. Well-done verandert vaak in een droog stuk vlees, doordat het smakelijke sap grotendeels verdwenen is. Door sous-vide bereiding gaart het vlees al tot in de kern, waarna slechts heel kort aanbraden voldoende is voor de smakelijke, bruine kleur aan de buitenzijde.
Het grote verschil is het volledige behoud van sap, volume en smaak. Deze bereiding brengt nog meer voordelen met zich mee, omdat de toegevoegde kruiden en specerijen alle tijd hebben om in het vlees te trekken en hun smaak af te geven. Het vlees wordt extra mals.