Keukenmachines

Op zoek naar een assistent in de keuken? Een mixer, keukenrobot, een powerblender, een staafmixer of een foodprocessor? Bekijk in de winkel alle mogelijkheden of volg een workshop, en je weet precies welk apparaat het beste bij je past. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Bovendien kun je het product zien en weet je precies of het aan je verwachtingen voldoet. Wij zorgen dat jij blij bent met jouw aankoop!

 

Slowcookers

Niets is lekkerder dan thuiskomen na een lange vermoeiende dag, terwijl de geur van een heerlijke warme maaltijd je tegemoet komt! Ideaal voor werkende ouders en liefhebbers van heerlijk eten in het algemeen!
 
Crock-Pot

Power Blenders

Soepen, sauzen, smoothies, milkshakes, gecrusht ijs: dat doe je in de Power blender. Maar wat zijn nou de verschillen? We leggen het je graag uit! 

Wartmann

Voedseldrogers

Droog citrusfruit voor op de taart of je zelfgekweekte kruiden voor in de voorraadkast. Ook groente en vlees laten zich uitstekend drogen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 
Wartmann, WMF

IJsmachine

Wat room, melk, suiker en vers fruit. Meer heb je niet nodig voor het heerlijkste zelfgemaakte ijs.
 
Magimix

Foodprocessor

Deze alleskunner blinkt uit in zijn snijwerk maakt zich al gauw onmisbaar in iedere keuken. 
 
Magimix

Sous-vide apparaat

Koken met absolute precisie: altijd een perfecte garing door de sous-videtechniek. Het resultaat is perfect voedsel met meer smaak, meer voedingsstoffen en een structuur die niet bereikt kan worden met andere kooktechnieken.
 
Wartmann

Wat is Sous-Vide koken?

Wanneer vlees vacuüm wordt verpakt en op een lage, constante temperatuur gaart, dan blijven alle sappen bewaard en wordt het vlees botermals. Daarnaast kun je ook volop smaken verfijnen van groente en fruit.
Het grootste verschil tussen bakken of grillen na sous-videbereiding of direct in de pan is het overbrengen van temperatuur. Wanneer je vlees direct in de pan bakt, duurt het relatief lang voordat het midden gaar is. Well-done verandert vaak in een droog stuk vlees, doordat het smakelijke sap grotendeels verdwenen is. Door sous-vide bereiding gaart het vlees al tot in de kern, waarna slechts heel kort aanbraden voldoende is voor de smakelijke, bruine kleur aan de buitenzijde.
Het grote verschil is het volledige behoud van sap, volume en smaak. Deze bereiding brengt nog meer voordelen met zich mee, omdat de toegevoegde kruiden en specerijen alle tijd hebben om in het vlees te trekken en hun smaak af te geven. Het vlees wordt extra mals.

Handmixers

Slagroom, eiwitten en beslag: met een goede handmixer klop je het in "no time" lekker luchtig!
 
Dualit

Snijmachines

Met de machine van Graef snijd je moeiteloos zelf je vlees en brood!
 
Graef

Pastamachines

Handmatig; niks smaakt en vult zo goed als zelfgemaakte pasta!
 
Kuchenprofi

Citruspersen

Begin je dag goed met een vers geperst sapje!
 
Solis, WMF

Toasters

Een getoaste bagel, een enkel geroosterd sneetje, of tosti’s ham-kaas. Verschillende toasters bieden verschillende mogelijkheden.
 
Dualit

Vacuumeerders

Langere houdbaarheid, compacte verpakking, sneller marineren en sous-vide koken. De vacuümmachines van Wartmann verdienen zichzelf in één seizoen terug!
 
Wartmann

Rijstkokers

Perfecte rijst zonder omkijken.
 
Solis