Servies

Onmisbaar voor gezellige etentjes of een snel doordeweeks ontbijt: Servies. 
Met een prachtig servies maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment.
Je eigen unieke tafel.
Bij Mimi zoeken wij net zolang met je mee tot we de perfecte combinatie hebben!

Serax, een lust voor het oog


Terres de Rêves by Anita Le Grelle
Anita Le Grelle is geen onbekende voor liefhebbers van keramiek. Uniek in kleur en vorm draagt elk stuk uit deze collectie de signatuur van de ontwerpster. 

Piet Boon: prachtig door de eenvoud en de combinatie van glanzend en mat glazuur. Uitgevoerd in prachtig Bone China.

Roos van de Velde: prachtig porseleinen servies wat symbool staat voor vernieuwing en waarin de natuur als rode draad door al haar ontwerpen loopt.

Bunzlau Castle, Pools design, eindeloos te combineren


Bunzlau Castle is het allerbeste Poolse aardewerk dat er is. Schitterend aardewerk voor zowel het landelijke als het moderne interieur. Dit traditioneel vervaardigde servies uit Polen is gemaakt van keramisch aardewerk en wordt met de hand beschilderd en bestempeld. Alle modellen worden in vele decors gemaakt waardoor je eindeloos kan variëren en combineren en zo het servies kiest wat bij jou past.

Nosse Ceramics

Warme kleuren, mooie ronde vormen en een aantrekkelijke prijs dat maakt dat we heel blij zijn met de aanvulling die het Nosse servies geeft in onze winkel. Het wordt sinds 2020 op een ambachtelijke wijze in Portugal geproduceert. Daarbij stelt Nosse Ceramics zich tot doel dit zo duurzaam mogelijk te doen door o.a. het afval van klei en glazuur tijdens het productieproces te hergebruiken. Het servies kun je in de oven en magnetron doen en het is vaatwasmachinebestendig.

Iittala


Met het tijdloze design van Iittala blijf je combineren. Alle onderdelen zijn zo ontworpen dat ze feilloos door elkaar heen gebruikt kunnen worden. Vormgeving, kleurstelling, details: alle aspecten van dit robuuste servies vragen erom jouw creativiteit de vrije loop te laten als jij jouw tafel dekt. Al een begrip sinds 1881.

Trend van nu: Bitz

Kenmerkend en geheel in de lijn van gezond eten is het servies Bitz: ovenvast en ontzettend hard. De kleuren zijn bedacht door Christian Bitz, een voedingsdeskundige. Hij bedacht groene borden voor de groenten, met als reden dat de hoeveelheid dan minder lijkt en je meer groenten eet. 

Dit bijzondere servies is een super mooie uitbreiding in onze ruime collectie serviezen en past echt bij het tafelen van nu; praktisch en mooi! 

Rosenthal


Traditie gecombineerd met avant-garde, dat is het principe van deze marktleider. Prachtige basisproducten die uitstekend te combineren zijn met hun eigentijdse designstukken.

Rosenthal Junto | Rosenthal Thomas | Rosenthal Loft | Rosenthal Jade 

Villeroy & Boch


Grote ambachtskunst voor waardevolle momenten.
De traditionele vormgeving van Villeroy & Boch zet zich consequent voort.
Bijvoorbeeld ook in de lijn Artesano, een servieslijn die zo'n mooie warme sfeer op tafel brengt.

Villeroy & Boch Artesano | New Moon | Manufacture | Lave | It's my match

Le Creuset

Het servies van het Franse Le Creuset is vervaardigd uit hoogwaardig stoneware. 
Stoneware wordt gemaakt van klei met een fijne korrel waardoor het materiaal een hogere dichtheid heeft. Daarnaast wordt stoneware op een hogere temperatuur gebakken dan regulier aardewerk. Dit maakt het veel steviger en daardoor zal het minder snel splinteren, breken en beschadigen. Dit servies kan dan ook echt wel een stootje hebben en is daarbij ook ovenvast. Beschikbaar in de diverse kleuren net als hun ovenschalen. Het maakt een compleet plaatje op je gedekte tafel!