Pastinaaksalade met korianderdressing
Pastinaak, een vergeten, maar zeer diverse heerlijke groente.
Ingrediƫnten (voor 2 personen)
- 1 pastinaak
- 150 gram veldsla
- zout en peper
- 1 eetlepel balsamico bianco azijn
- 1/4 theelepel korianderzaadjes
- 2 eetlepels olijfolie uit Spanje
Bereidingswijze:
- Schil de pastinaak met een dunschiller en snijd ze in het formaat van Franse frietjes.
- Blancheer de frietjes in water met zout ongeveer 1 minuut. Laat ze afkoelen.
- Was de veldsla en droog deze in de slacentrifuge en verspreid ze over 4 bordjes.
- Meng het zout, de peper, de geplette en licht geroosterde korianderzaadjes, azijn en olie tot een dressing.
- Verdeel de pastinaak over de veldsla en besprenkel met de dressing.
Eet smakelijk
Download hier het recept in PDF
Pastinaaksalade met korianderdressing PDF
Pastinaaksalade met korianderdressing PDF