Tips voor olie en azijn

Tips voor olie en azijn
De olijfolieën en balsamico's die we brengen onder Mimi's keuze zijn heerlijke smaakmakers die bij een bijzonder genietmoment passen. Wij, team van Mimi, hebben de afgelopen jaren al veel gerechten gemaakt met deze balsamico's en olijfolieën en we delen die graag met je op onze site. Het is vaak net die finishing touch.

Hieronder vind je alvast wat algemene tips.
 
* Geef je wildsaus een verrassende en rijke smaak met de dadel-vijgen balsamico, cranberry balsamico of hazelnoot balsamico azijn. 

* Doe eens een scheutje cranberry balsamico azijn door de rode kool. 

* Crema di frutta citroen azijn gaat perfect in marinades voor vlees of vis of gewoon in een lekkere verse tartaar van zalm.
Wil je echt eens experimenteren? Druppel dan wat van deze heerlijke azijn op oesters, gegrilde scampies of gepocheerde kreeft. Heerlijk!

*Geef jouw oesters een bijzondere twist door wat druppels tomatenbalsamico azijn over de schaaldieren te doen.

*Vlierbessen gember azijn gaat heel goed samen met Aziatisch getinte gerechten.
 
*Mango azijn smaakt fantastisch in combinatie met zalm of gerookte kip en creëert een verrassende smaakdynamiek in jouw gerecht.

*Marc de Champagne azijn is een heerlijke combinatie met frambozen of aardbeienazijn in cocktails en vruchtenbowl. 

Kom gerust eens proeven in de winkel!