Lampe Berger

Het concept

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc.
Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!

Onaangename luchtjes

Tips

Wil je wisselen van geur? Gebruik dan eerst gedurende 10 minuten het neutrale parfum van Lampe Berger.
Laat de Lampe Berger niet de hele tijd aan staan. De periode van gebruik is een minuut per vierkante meter. Dus: 20 minuten gebruik is voldoende voor 20 m²!
Houd de katalytische brander uit de buurt van dieren, kinderen en warmtebronnen en zorg dat de brander stabiel staat.
Als je de lont/brander aansteekt en deze gedurende 2 minuten laat branden, laat de brander dan nooit onbewaakt achter.

Hoe werkt het?

Als je de brander voor het eerst gebruikt, dien je hem eerst klaar te maken voor gebruik. Vul de Lampe Berger met parfum, droog de Lampe Berger goed af en plaats de lont in het parfum. De lont moet nu eerst 20 minuten weken voordat je de brander kunt gebruiken. Steek vervolgens de brander aan en laat deze gedurende 2 minuten branden. Daarna blaas je de vlam uit. Vervolgens ‘trekt’ de katalytische brander de moleculen van vieze luchtjes uit de gesloten ruimte en vervangt deze door het parfum wat in de brander zit. Voilà; je huis ruikt nu heerlijk fris! Ben je klaar? Plaats dan de afsluitdop op de brander.

Lampe Berger 120 jaar