Smaakmakers

Met onze smaakmakers is het genieten. Genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Genieten van een lekker gerecht dat je met onze smaakmakers net die extra finishing touch geeft. 

Koffie

Wij werken samen met twee verschillende kleine branderijen uit Nederland. Waarbij de branderij uit Hilversum, herkenbaar aan de gouden zak, zijn bonen net wat harder brandt dan de branderij uit Limburg.
Dit geeft een essentieel smaakverschil; hoe harder een boon is gebrand, hoe sterker de koffiesmaak is, waarbij je soms een klein zuurtje proeft.   

Benieuwd naar de verschillende soorten koffie, neem een kijkje in de shop www.mimikokenentafelen.nl/koffie

 

Gimber

Gimber; een veelzijdig biologisch drankje met hoogkwalitatieve gember, citroen en kruiden die jouw smaakpapillen prikkelen. Heerlijk om een kop gemberthee of een alcoholvrije cocktail mee te maken. Geen alcohol maar wel veel pit!
Hier vind je allerlei lekkere recepten met Gimber  
 

Thee

Zwarte, oolong, groene en witte thee zijn allemaal afkomstig van dezelfde plant: de Camellia Sinensis. Maar elke soort heeft zijn eigen bewerking waardoor ook de smaak wordt bepaald.

In onze winkel bieden we je een ruime selectie van hoogwaardige theesoorten en melanges.
We adviseren je graag welke thee op welk moment en in welk seizoen het lekkerst is.

Op Facebook delen we regelmatig recepten en andere thee nieuwtjes. Of op www.mimikokenentafelen.nl/thee kan je direct jouw thee bestellen. 

Olie en azijn

Een lekkere olijfolie of een mooie balsamico kan een gerecht maken. Alle balsamico's en olijfolieeën onder het label Mimi's Keuze hebben we met heel veel zorg uitgekozen en al in talrijke gerechten verwerkt. Onder het blokje recepten vind je voorbeelden van die lekkere gerechten ;)