Bakspullen

Wie wordt er niet vrolijk van een middagje bakken? Wij zorgen voor de juiste uitrusting en ingrediënten, zodat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Bij ons kun je terecht voor o.a. bakblikken, taartvormen, sjablonen, taartversiering, bakmixen en bakgereedschap. We adviseren je graag in onze winkel zodat je niet meer krijgt dan je nodig hebt, maar wel meer dan je verwacht! Wij zorgen dat jij blij bent met jouw aankoop!


 

Kitchencraft

Superblij zijn we met onze nieuwe collectie bakblikken uit de serie Masterclass van Kitchencraft uit Engeland! Super degelijk en een goede geleiding wat een mooier bakresultaat geeft. Ze geven maar liefst 20 jaar garantie en 5 jaar op de anti-stick. De bakblikken zijn vaatwasmachinebestendig maar kunnen ook in de vriezer

Bakmixen


Luchtige cakes of muffins. Met de bakmixen van FunCakes maak je precies wat je nodig hebt. Heel makkelijk! 

Bakgereedschap

We bieden je een uitgebreid assortiment bakgereedschap voor alles wat je in de keuken moet doen als je gebak, brood, koekjes of andere lekkernijen gaat maken. Vele handige keukenhulpjes om je het werk makkelijker te maken. Het bakken en decoreren van taarten of cakes wordt een stuk leuker én makkelijker met het juiste gereedschap en ook koekjes en cupcakes bakken en versieren wordt veel leuker met het ruime aanbod aan vormen uitstekers en spuitmonden bijvoorbeeld.
 
Kitchencraft en Funcakes
 

Bakvormen Nordic Ware

Kies uit tientallen vormen en formaten voor jouw ideale taart, quiche of brood.
Nordic Ware 

Eenmalig een leeftijdscake bakken voor een jarige? Huur een bakblik van het cijfer dat jij nodig hebt!

Verhuur bakvormen voor kinderverjaardag ?

Vind je het leuk om thuis een mooie verjaardagstaart te bakken?? 
Wij verhuren leuke bakvormen: 

Verhuur cijferbakvormen 0 t/m 9:
• huur bedraagt per week: € 3,50,
• borg per vorm bedraagt: € 25,00